Coaching & Loopbaanbegeleiding

Bent u gelukkig? Weet u wat u écht wilt? Werkt en leeft u in overeenstemming met uw aanleg, talent en diepere behoeften? Ervaart u de kracht van focus en voldoening?

Hoe zou het zijn om in uw kracht te staan? Zou u gelukkiger zijn en minder aan uzelf twijfelen? Meer energie hebben? Makkelijker “nee” kunnen zeggen? Effectiever in werk en privé misschien?

Of overkomt het u een beetje? Laat de hectiek van de dag nét te weinig ruimte? Bent u net als 95% van de mensen eigenlijk aan het overleven? Hoe gaat het op het werk en privé? Houdt u het nog vol? Of loopt u al een tijdje tegen iets aan?

Is het tijd voor actie? Gaat u oppakken wat eigenlijk al zolang moet? Of weet u misschien niet helemaal hoe te beginnen? Veranderen is ook best spannend en uitstellen heel gemakkelijk.

Kunt u het alleen? Vast wel. Of denkt u dat u meer had gekund of gelukkiger zou zijn als u op sommige momenten even een klein duwtje in de rug had gehad? Hulp i.p.v. tegenwerking?

aCote kan dit kleine en toch zo grote verschil ook voor u betekenen. Of het nu gaat om het uitstippelen en begeleiden van een mooie carrière, het fungeren als sparringpartner als het tijdelijk wat minder gaat. Bijvoorbeeld bij ontslag, een arbeidsconflict, lichamelijke problemen of een mentale barrière. Op zulke momenten is het prettig om te weten dat aCote aan uw zijde staat en u helpt de positieve lijn weer op te pakken. aCote doet dit met raad en daad. Toegepast op uw persoonlijke situatie, uw capaciteiten en uw wensen. Misschien is dit wel uw kans om voortaan te werken en leven in overeenstemming met uw aanleg, talent en diepere behoeften!

Coaching Loopbaanbegeleiding