Re-integratie vanuit werkloosheid

aCote heeft ruime ervaring met re-integratie vanuit werkloosheid. aCote is contractpartner voor het UWV. Hiermee hebben we in de loop der jaren een effectieve werkrelatie opgebouwd en een “Preferred partner” relatie verworven. Ook verzorgen wij sinds jaren re-integratietrajecten voor het regionale bedrijfsleven. (Zie spoor 1/2). Hierdoor beschikt aCote over een goed netwerk.

U kunt bij aCote terecht voor re-integratie vanuit werkloosheid. Indien nodig kunnen ook psychische klachten zoals faalangst, perfectionisme of burnout in de re-integratie meegenomen worden.

Wij zijn gepast trots op het grote aantal succesvol afgesloten trajecten en het hoge cijfer wat onze cliënten ons gegund hebben voor klanttevredenheid.

Toch is geen van deze trajecten een standaard traject geweest. Hoe kan het ook: ieder mens en iedere situatie is anders. Dit vraagt om een individuele aanpak en de betrokken coaches van aCote.

U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en eventueel nader kennis te maken.

Vraag uw werkgever of het UWV naar de mogelijkheden voor het volgen van een re-integratie bij aCote.